Vakuovací role sous-vide Laica TR2000 25x300cm (2ks)

 

Speciální vícevrstvé sáčky o velikosti 25 × 300 cm, balení 2 rolí. Odolné sáčky ThermoResistant od LAICA jsou primárně určené na vaření technikou sous-vide

Cena s DPH 249 Kč
Cena bez DPH 206 Kč
2-4 dny
množství 
 
 
Kategorie: Vakuovačky
Kód: LAITR2000
Záruka:
Výrobce:
 
 

Objevte špičkovou kvalitu vakuovacích sáčků na sous vide Laica ThermoResistant, navržených pro vaření technikou sous-vide. Tyto vícevrstvé fólie o rozměrech 25 × 300 cm, jsou testovány ve specializovaných laboratořích, aby zajistili maximální bezpečnost a odolnost i při vysokých teplotách. Vakuovací folie Laica ThermoResistant jsou speciálně navrženy tak, aby odolaly teplotám až do 100 °C, což zaručuje jejich účinnost a pevnost při vaření sous vide.

 

Hlavní benefity folií na sous vide vaření:

  • Rozměr 25 × 300 cm
  • Na sous vide vaření i do mrazáku
  • Teplota vaření do 100 °C
  • Vyrobené z nezávadných materiálů 100% bez BPA
  • Čtyřvrstvé s tloušťkou 90 μm
  • Vroubkovaný profil chrání potraviny před poškozením či otlaky
  • Vyrobeno v EU 
suos vide sáčky

Benefity folií Thermo Resistant

Díky své tloušťce a odolnosti jsou ideální nejen pro vaření, ale také pro dlouhodobé skladování potravin v chladničce a mrazničce, kde chrání vaše potraviny před vlhkostí a ztrátou kvality. Fólii na sous vide si navíc – na rozdíl od vakuovacích sáčků – sami naporcujete na velikosti, které zrovna potřebujete. Vaše jídlo bude vždy dokonale uchované a připravené k použití. Vroubkovaný profil umožní bezpečné skladování potravin i v mrazáku – chrání je před otlakem a námrazami.

Metody sous vide vaření

Sous vide vaření můžete provádět dvěma hlavními způsoby: v sous vide hrnci nebo pomocí vařiče. Hrnec LAICA sous vide je ideální pro ty, kteří chtějí mít vše v jednom zařízení a preferují jednoduché ovládání. LAICA vařič sous vide je zase skvělou volbou pro domácnosti s omezeným prostorem, protože ho můžete použít v kombinaci s jakýmkoliv hrncem. Bez ohledu na zvolenou metodu dosáhnete s touto technikou vždy perfektních výsledků.

Oblíbené recepty sous vide

Vyzkoušejte si připravit lahodnou sous vide krkovici, šťavnatou panenku, nebo dokonale medium rare steaky. Pomalé vaření ve vakuu je však skvělé nejen pro maso – brambory a zelenina připravené touto metodou budou neuvěřitelně chutné a plné živin. S pomocí sous vide vaření dosáhnete profesionálních výsledků přímo ve vaší kuchyni!

 

Vakuovací folie na sous vide

Speciální vroubkovaný profil zajišťuje snadné odsávání vzduchu a vytváří pevný svár. Vakuovací sáčky na sous vide jsou vyrobeny z materiálu bez BPA. Tento čtyřvrstvý materiál o tloušťce 90 μm je odolný proti roztržení.

Vakuování potravin zpomaluje růst bakterií a plísní

Vakuováním potravin můžete zachovat jejich čerstvost a výživové hodnoty až čtyřikrát déle než při běžném skladování. Tato metoda zabraňuje oxidaci, růstu bakterií a plísní, a navíc zpomaluje tvorbu histaminu, což je obzvláště výhodné pro osoby s histaminovou intolerancí. Vakuování je efektivní způsob, jak udržet vaše zásoby organizované a minimalizovat potravinový odpad. Šetří peníze, čas a podporuje zdravější stravování.

 

Nastavení cookies

Abyste na našich stránkách rychle našli to, co hledáte, ušetřili spoustu klikání a nezobrazovaly se vám reklamy na věci, které vás nezajímají, potřebujeme od Vás souhlas se zpracováním souborů cookies, tj. malých souborů, které se ukládají ve vašem prohlížeči. Podle cookies vás na našich stránkách poznáme a zobrazíme vám je tak, aby všechno fungovalo správně a dle vašich preferencí. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „OK“.

Nastavení